Liittyminen

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Sukuseuran jäsenet hyväksyy hallitus. Jäsenyys alkaa, kun hallitus on hyväksynyt jäsenen ja hän on maksanut liittymismaksunsa sukuseuralle.

Jäsenmaksu maksetaan joka toinen vuosi 2012 alkaen:

• jäsenmaksu 2 vuodelle 30 € / jäsen
  • perhejäsenmaksu 2 vuodelle 50 € / perhe

"Välivuonna" liittyvät maksavat ensin yhden vuoden jäsenmaksun (15€ /jäsen ja 25€ /perhe) ja sen jälkeen kahden vuoden jaksoissa.

Perhejäsenmaksun perusteet:

• Yksi henkilö on perheessä varsinainen jäsen.
  • Perhejäseniksi hyväksytään: puoliso ja kaikki vanhempiensa luona asuvat alle 25-vuotiaat lapset.

Sukuseuran jäseneksi liitytään täyttämällä ja lähettämällä liittymislomake.

Lomakkeella voit ilmoittaa myös jäsen- ja/tai yhteystietojen muutokset
ILMOITA JÄSENNUMEROSI!