Postimerkit

Sukuseuralaisten tiedoksi suvun postimerkistä

Sukuseuran vaakunapostimerkki on niin kutsuttu omakuvamerkki. Niissä on tarraliima, joka ei ole vesiliukoinen, joten se ei lähde merkistä pois. Postimerkkikeskus esittää, että nämä merkit tulee tallettaa leikkeinä tai sitten koko kirjeenä. Merkin voi tallettaa tietysti myös käyttämättömänä. Jos merkki kastellaan, se rypistyy ja menee siis pilalle.

Postin omissa merkeissä on vesiliukoinen liima. Siksi postin julkaisemat merkit voi liottaa ja prässätä sileiksi. Omakuvamerkkien valmistus ei salli toistaiseksi samaa tekniikkaa. Posti kehittelee uutta omakuvamerkkien valmistustekniikkaa.

Postimerkit