Rantasalmi 2013

10-VUOTISJUHLAKOKOUS 20. – 21.7.2013 RANTASALMELLA

Toivasten Sukuseuran 10-vuotisjuhlakokous on nyt pidetty. Kiitokset kaikille mukana olleille. Kokous pidettiin Rantasalmen Järvisydämessä 20. – 21.7.2013 ja paikalla oli kaikkiaan kuutisenkymmentä henkilöä, joista vähän yli puolet olivat seuran jäseniä ja loput henkilöitä, joita kiinnostaa sukujuuriensa kautta Toivasten suvut. Heistä saatiinkin lisää jäseniä seuraamme.

aikalla olleet kunnikirjan saajat. Arvo Toivanen, Pentti Toivanen ja Aarne Toivanen

Paikalla olleet kunnikirjan saajat: Arvo Toivanen, Pentti Toivanen ja Aarne Toivanen.

Itse 10-vuotisjuhla aloitettiin palkitsemalla kunniakirjoilla ja sukuvaakunoilla seuran alkuvuosien toimihenkilöitä. Kunniapuheenjohtajaksi nimettiin Arvo Toivanen Nurmijärveltä, joka oli seuran ensimmäinen puheenjohtaja ja jatkaa edelleenkin Sukuneuvostossa. Kunniajäseniksi nimettiin myös perustavan kokouksen puheenjohtaja Aarne Toivanen Vantaalta sekä ensimmäisen sukuneuvoston jäsenet Pentti Toivanen Kuopiosta, Maire Eerikinharju Kiuruvedeltä, Kaarina Södergård Tampereelta, Arno Toivanen Iisalmesta, sekä postuumisti Matti Pulkkinen. Heistä paikan päällä olivat huomion osoitukset vastaanottamassa Arvo Toivanen, Aarne Toivanen ja Pentti Toivanen. Kaarina Södergårdille, Maire Eerikinharjulle ja Arno Toivaselle toimitetaan kunniakirja ja vaakunakilpi sekä Matti Pulkkisen omaisille kunniakirja jälkikäteen.

Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen kokous jonka pöytäkirja tulee tarkastusten jälkeen jäsensivuille. Samoin Sukuneuvoston kokoonpano julkistetaan järjestäytymisen jälkeen.

Kokouksen jälkeen SSHY:n toiminnanjohtaja Kari-Matti Piilahti piti valaisevan esitelmän Kyrönsalmen (Savonlinnan alueen) ja sitä myöten myös Rantasalmen alueen varhaishistoriasta.

Kahvitauon jälkeen Sukuseuran kunniapuheenjohtaja Arvo Toivanen kertoili Toivasten Sukuseuran synnystä ja alkuvaiheista minkä jälkeen Hannu A. Toivanen piti esityksen seuran sukututkimuksen vaiheista.

Seuraavaksi areenalle astui uudelleen Kari-Matti Piilahti kertoilemaan sukututkimuksen ensiaskeleista, häneltä saimme myös monisteen sukututkimuksen tiedonlähteistä.

Vielä ennen illallista saivat osanottajat tarkistella omia sukuhaarojaan sukututkimus-työryhmän jäsenten kanssa seuran hallussa olevista tiedostoista. Tämä tilaisuus tuotti myös seuralle uutta materiaalia joka tulee syksyn kuluessa näkyviin jäsen-sivuillamme.

Sukutapaamisen toinen päivä aloitettiin Seppo Vänskän johtamalla aamuhartaudelle jonka jälkeen Esko A. Toivanen (Rantasalmen Toivasia pdf-tiedosto) ja Markku K. Toivanen (Toivasten juurilla pdf-tiedosto) pitivät esityksen alueen Toivasista ja omasta, viiden sukupolven takaa yhteisestä sukuhaarastaan. Osa sukujuhlan väestä oli jo poistunut paikalta tilaisuuden kaksipäiväisyydestä johtuen.

VIELÄ KERRAN KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

Matti J. Toivanen, puheenjohtaja

TOIVASTEN JUURILLA

10v juhlakokous on 20.-21.7.2013 Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä

Tilaisuus on kaikille avoin. Virallisessa vuosikokouksessa puhe- ja äänivalta on kuitenkin vain Toivasten Sukuseura ry:n jäsenillä. Osanottomaksu on 15.00€ aikuisilta.

Viekää tietoa eteenpäin kaikille Toivasille ja Toivasten sukua oleville.

Jäseneksi voi liittyä Toivasten Sukuseura ry:n kotisivujen kautta tai kokouksessa Rantasalmella.

Osanottomaksu ja ilmoittautuminen

Kokouksen osanottomaksu on 15.00 €/aikuinen, sisältäen kokouskahvit.

Ilmoittautumiset 30.6.2013 mennessä Esko Toivaselle sähköpostilla: eko.toivanen@gmail.com, 0400 791 109.

Osanottomaksu maksetaan sukuseuran tilille:

FI40 1037 3500 0706 76 (BIC: NDEFIHH)

Viitenumero 8905

Majoittautuminen

Kun ilmoittautumisenne on saapunut sähköpostilla, lähetämme teille sähköpostilla Järvisydämen tarjouksen eri ruokailujen vaihtoehdoista hintoineen.

Osanottajan tulee varata majoitus ja ruokailut suoraan Lomakeskus Järvisydämestä. Kokousaika on ruuhkaisinta loma-aikaa joten varatkaa majoitus ennen 31.3.2013.

Jos tilaa ei Järvisydämestä löydy ”mattimyöhäisille”, ovat Lomakylä Järvisydän on luvannut hankkia majoituspaikkoja lähistöltä. Ilmoittakaa, että olette tulossa Toivasten sukukokoukseen.

Majoitus ja ruokailumaksut maksetaan suoraan vastaanottoon.

Lomakylä Järvisydän

Porosalmentie 313

58900 Rantasalmi, Finland

Puh. +358 20 729 1760

jarvisydan@saimaaholiday.net

www.jarvisydan.com

Asuntoauto ja –vaunupaikkoja ei alueella varsinaisesti ole, mutta niillä voi tuoda alueelle ja varmistaa vastaanotosta paikka. Sähkön saanti vaunuihin on epävarma.

Ruokailut

Varatkaa myös ruokailunne kokoukseen tullessanne suoraan vastaanotosta. Lauantaina yhteisruokailu on klo 20:00 alkaen johon toivomme mahdollisimman monen kokoukseen tulevan osallistuvan. Mainitkaa myös tässä sukuseura, jolloin pääsemme kaikki samaan ruokailutilaan.

La 20.7.2013 (paikka)

klo 09-11 Ilmoittautuminen

klo 11:00 Ruokailu

klo 12:00 Tilaisuuden avaus (Viinikellari)